Tato stránka používá tak zvané soubory cookies, díky kterým je pro vás používání internetových stránek pohodlnější. Zavřením tohoto banneru, kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ nebo dalším prohlížením těchto stránek dáváte svůj souhlas s používáním souborů cookies. Pokud se chcete dozvědět více, nebo pokud chcete znemožnit používání všech nebo některých souborů cookies, klikněte zde Souhlasím

Tipy na studenou kuchyni

  • extra panenský olivový olej použijte k dochucení předkrmů těsně před servírováním (caprese, carpaccio)
  • nebojte se kombinovat chutě i vůně – zkuste někdy použít několik olejů různé intenzity chuti, nebo oleje ochucené
  • extra panenský olivový olej si velmi dobře rozumí s balzamikovým octem – vyzkoušejte nejen ke caprese, ale i v zeleninových salátech
  • užijte si extra panenský olivový olej jako Italové: jejich oblíbenou pochoutkou je plátek čerstvého bílého chleba pokapaný olejem (doporučujeme BIOS)
  • zkuste si doma připravit skvělou majonézu – když do ní použijete extra panenský olivový olej, bude její chuť výraznější; když navíc přidáte prolisovaný česnek, získáte pikantní pochoutku k předkrmům
© 2010 BOLTON CZECHIA, SPOL. S R. O., PRAHA - DIČ: CZ15526381