Tato stránka používá tak zvané soubory cookies, díky kterým je pro vás používání internetových stránek pohodlnější. Zavřením tohoto banneru, kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ nebo dalším prohlížením těchto stránek dáváte svůj souhlas s používáním souborů cookies. Pokud se chcete dozvědět více, nebo pokud chcete znemožnit používání všech nebo některých souborů cookies, klikněte zde Souhlasím

Ochucené oleje

Monini ochucené extra panenské olivové oleje – to pravé pro snadné a zábavné vaření!

… citrón, česnek & chilli a bazalka představují oblíbená a staletími prověřená přírodní koření. Nejen že umožňují objevit tradiční italskou kuchyni v nové podobě, ale dokáží i snadno a zajímavě podtrhnout chuť běžně připravovaných pokrmů. Použití extra panenských olivových olejů s těmito lahodnými přísadami je přitom mnohem širší, než by se na první pohled mohlo zdát… Nebojte se experimentovat!

Jemný citrónový olej

delikátně dochutí zejména zeleninové saláty, ryby, nebo rizota, např. s mořskými plody.
Výborně se hodí k marinování drůbeže a je jako stvořený pro dochucení typicky italského carpaccia (syrové plátky hovězí svíčkové). S tímto olejem ani nemusíte používat citrón.

Pikantní olej s česnekem a chilli

dodá příjemně ostrou chuť těstovinovým nebo luštěninovým pokrmům, výborně okoření pečené brambory nebo pizzu. Je také vhodný pro marinování hovězího nebo vepřového masa ke grilování. Lze jej využít jako základ jíšky pikantního guláše nebo dršťkové polévky. Doslova „patří“ na těstoviny aglio olio e peperoncino (s česnekem a feferonkou).
Ocení jej zejména pánové!

Svěží olej s příchutí bazalky

je skvělý v kombinaci s těstovinami, hodí se k marinování všech druhů masa a  přípravě typicky italských předkrmů jako jsou bruschetta (toasty s rajčaty, česnekem a bazalkou) nebo caprese (mozzarella s rajčaty a bazalkou).
© 2010 BOLTON CZECHIA, SPOL. S R. O., PRAHA - DIČ: CZ15526381