Tato stránka používá tak zvané soubory cookies, díky kterým je pro vás používání internetových stránek pohodlnější. Zavřením tohoto banneru, kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ nebo dalším prohlížením těchto stránek dáváte svůj souhlas s používáním souborů cookies. Pokud se chcete dozvědět více, nebo pokud chcete znemožnit používání všech nebo některých souborů cookies, klikněte zde Souhlasím

Restované hrušky

ilustrace

Ingredience

Pro 2 osoby potřebujete:

2ks zelených tvrdších hrušek
nakládaný zelený pepř (můžeme nahradit čerstvými bylinkami)
extra panenský olivový olej Monini Monello
sůl
pálenka Grappa na ovonění

Postup

• Hrušky omyjeme, osušíme, rozkrájíme na čtvrtiny, zbavíme jádřince a nakrájíme na větší kostky.
• Na rozpálenou pánev nalijeme extra panenský olivový olej Monini Monello, zahřejeme a nakrájené hrušky orestujeme.
• Přidáme nakládaný zelený pepř popř. bylinky, mírně osolíme, zastříkneme Grappou a dolijeme Monini Monello, aby hrušky byly ponořené.

Takto připravené hrušky s extra panenským olivovým olejem Monini Monello můžeme podávat jako delikatesu k masům, ale i k sýrům.


Tento recept pro Vás připravili šéfkuchaři Pražského kulinářského institutu

logo Prakul


<< Zpět na výpis

© 2010 BOLTON CZECHIA, SPOL. S R. O., PRAHA - DIČ: CZ15526381