Tato stránka používá tak zvané soubory cookies, díky kterým je pro vás používání internetových stránek pohodlnější. Zavřením tohoto banneru, kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ nebo dalším prohlížením těchto stránek dáváte svůj souhlas s používáním souborů cookies. Pokud se chcete dozvědět více, nebo pokud chcete znemožnit používání všech nebo některých souborů cookies, klikněte zde Souhlasím

Rychlé party tipy k pečivu nebo těstovinám

ilustrace

Ingredience

Olivová tapenáda
Pro 4 osoby potřebujete:
100 g černých oliv bez pecky
50 g ančoviček
100 ml olivového oleje Monini Classico
střik citrónu
Postup: Všechny suroviny vložte do mixéru a rozmixujte.

Bazalkové pesto
Pro 4 osoby potřebujete:
2 hrsti čerstvé bazalky
150 ml olivového oleje Monini Classico
100 g parmazánu
1 lžíci piniových semínek
1 stroužek česneku, sůl, pepř
Postup: Suroviny vložte o mixéru a rozmixujte.

Rukolové pesto
Pro 4 osoby potřebujete
2 hrsti rukoly
150 ml olivového oleje Monini Classico
50 g vlašských ořechů
50 ml suchého bílého vína
Postup: Suroviny vložte do mixéru a rozmixujte.

Postup

Suroviny vložte do mixéru a rozmixujte.

Tip šéfkuchaře: Pořádáte-li party nebo rodinnou večeři, tři verze omáček vám usnadní práci a dobře „naladí“ chuťové buňky. Podávejte je s různými druhy pečiva nebo nachos. Skvěle jimi dochutíte i čerstvě uvařené těstoviny.


Tento recept pro Vás připravili šéfkuchaři Pražského kulinářského institutu

logo Prakul


<< Zpět na výpis

© 2010 BOLTON CZECHIA, SPOL. S R. O., PRAHA - DIČ: CZ15526381